Външни публикации

Volkswagen представя в Хасково актуалните си модели с безплатен тестдрайв

Специално за всички жители и гости на Хасково оторизираният дилър на Volkswagen - Автохит Стара Загора организира от 10 и 11 юни изнесено събитие с актуалната гама на немската марка

Наред със статичното представяне на конвенционални и електрически модели на Volkswagen, ще има налични и модели за безплатен тест драйв.

Събитието съвпада с решителния за сезона турнир по баскетбол в група А – Volkswagen национални финали ББЛ 22/23. За всички деца са предвидени фен подаръци.

Официалният представител на Volkswagen, Автохит Стара Загора, гостува на Хасково със специално изнесено събитие, на което ще покаже актуални модели от гамата пътнически автомобили и ще даде на най-заинтересованите възможността да тестват напълно безплатно избрани модели.

Жителите и гостите на града ще могат да посетят щанда пред спортна зала „Дружба“, където да видят отблизо градските герои Taigo и T-Roc, както и да получат специални персонализирани оферти за налични на склад автомобили.

ФолксвагенОсвен най-желаните малки SUV модели на българския пазар, на разположение ще бъдат и впечатляващият с простор и елегантност Arteon Shooting Brake и по-мощният и по-свързан откогато и да било динамичен SUV Tiguan.

Силното присъствие на модели с конвенционални двигатели е допълнено от два изцяло електрически модела от ID семейството: ID.4, който дава една изцяло нова концепция на вътрешното пространство, хармонично съчетана със SUV природата му и първият изцяло електрически ван на Volkswagen – ID.Buzz с неговия визионерски дизайн и интериор, изработен от частично рециклирани материали.

ФолксвагенСъбитието ще се проведе на 10 и 11 юни в парка пред спортна зала „Дружба“ в Хасково и съвпада с решителния за сезона турнир Volkswagen национални финали ББЛ 22/23, който ще се играе в града. Достъпът и до двете събития е безплатен.

Консултантите на Volkswagen са на разположение за въпроси и персонализирани оферти и в двата дни от 10.30 до 18.00 ч. на импровизирания щанд в парка, а за най-малките баскетболните фенове вътре в залата има осигурени брандирани подаръци.

Налични за тест драйв на място модели ще са T- Roc Style 2.0 TDI SCR 4MOTION DSG и Tiguan Elegance 2.0 TDI SCR 4MOTION DSG. Записването за тестово шофиране става предварително тук или на място, с валидна шофьорска книжка и лична карта, след попълване на декларация на място. За тестово шофирате не се допускат лица под 18 години, лица употребили алкохол или други опиати.

Back to top button