Хасково

По празниците ще има кой да ни преглежда

д-р Николай НиколовБез почивка ще работи през празничните дни дежуреният кабинет в сградата на бившата Военна болница в Хасково, съобщи за Hakovo.info председателят на Съюза на общопрактикуващите лекари в града д-р Николай Николов.

Кабинетът обхваща пациентите на всички над 50 лични лекари от Хасково и ще работи денонощно. Инициативата стартира през март с цел хората да знаят, че има едно място, където всеки може да отиде и да получи помощ. Това обаче не е неотложна помощ и не  е кабинет за неосигурени лица.

В тази връзка през септември МБАЛ – Хасково стартира подобна инициатива – детски лекари започнаха да се редуват на смени в Спешното отделение на областната болница.

Дежурствата няма да бъдат прекъсвани по Коледа и Нова година, бе категоричен заместник – директорът по медицинската част на МБАЛ – Хасково д-р Мариян Запрянов. Той уточни, че в дните 24, 25, 26 декември и на Нова година ръководството на лечебното заведение е осигурило специалист детски болести.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Един видял
Един видял
16.12.2011 12:33 12:33

Дежурния кабинет във Военна болница е едно стълпотворение на болни !!!
Там много трудно се дочаква преглед-много по-добре е в поликлиниките

Back to top button