Спорт

Бойко награждава Григор за тенисист №1 на България

Григор Димитров и Патрик МуратоглуПремиерът Бойко Борисов ще връчи в събота наградите на тенисист и тенисистка № 1 на България за 2011-та година. Очаква се за пореден път носител на приза при мъжете да бъде хасковлията Григор Димитров, а при жените – пловдивчанката Цветана Пиронкова.

Церемонията по обявяването на най-добрите ракети на страната ще се състои в зала „София“ веднага след края на първия мач от традиционния ВИП турнир на двойки „Труд Мастърс“. В него миналогодишните победители Бойко Борисов и Любослав Пенев ще се изправят срещу актьора Калин Сърменов и адвокат Мариян Гочев. Първият удар в двубоя ще направи Цветана Пиронкова – съобщиха от Българската федерация по тенис, която е съорганизатор на проявата.

Междувременно Григор продължава подготовката си за новия сезон на остров Мавриций заедно с най-обещаващите възпитаници на парижката академия Муратоглу. 20-годишният хасковлия все още е без официален треньор след като наскоро се раздели с австралийския си наставник Питър Макнамара. Засега той тренира под личното ръководство на собственика на престижната тенис академия Патрик Муратоглу.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button