Регион

Турски ТИР се заби в дърво и се обърна край Харманли

Катастрофа, архив35-годишен турски гражданин е с охлузни рани по тялото и фрактура на лявото стъпало след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал тази сутрин около 3:00 часа на пътя Симеоновград – Харманли.

Турският водач е шофирал товарен автомобил Мерцедес с ремарке. Поради движение с несъобразена с атмосферните условия скорост е загубил контрол над управлението, излязъл е от пътя в ляво по посока на движението, ударил се е в крайпътно дърво и се е обърнал.

35-годишният мъж е настанен в МБАЛ-Хасково. Опасност за живота му няма.

Две бързи производства срещу пияни водачи са образувани в РУП-Ивайловград и РУП-Свиленград през изминалото денонощие, допълват от полицията. В арестите до 24 часа са 25-годишен жител на село Рогозино, заловен от автопатрула да шофира Опел-а си с 2,64 промила алкохол в кръвта. За същото провинение в свиленградския арест е 30-годишна жена от село Радовец. Дрегерът е отчел 1,85 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button