Спорт

Баскетболистите на Хасково се разминаха със златото, но напълниха зала „Дружба“

Баскетболистите на Хасково загубиха финала срещу Миньор със 78:88 в пълната с публика спортна зала „Дружба“.

Гостите влязоха по-добре в срещата и на полувремето водеха с 50:40. След почивката хасковлии се опитаха да направят обрат, подкрепяни от многобройните си фенове, но не се получи. Така Миньор е шампион, а Хасково остана със сребърните медали.

Ивайло Тонев вкара 26 точки и спечели специалната награда за най-много откраднати топки. Динко Христов завърши с 21 точки, а Тихомир Желев добави 11 т.

БаскетболВ церемонията по награждаването участваше кметът Станислав Дечев. След срещата треньорът Янко Желев коментира пред Haskovo.info, че отборът е бил пренавит от голямото желание за спечелването на титлата.

По-рано Хебър спечели малкия финал срещу Фаб файв със 113:90 и така завоюва бронзовите медали.

БаскетболHaskovo.info припомня, че Националните финали се провеждат в Хасково от петък с участието на осемте най-добри отбора в страната. По пътя си до финала хасковлии елиминираха последователно
Шоутайм и Fab Five.

Хасково започна с победа шоуто на националните финали

Баскетболистите на Хасково ще играят за титлата

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button