Любопитно

Закичиха със здравец 18 рожденички

ПразникътВ навечерието на Рождество Христово 18 рожденички бяха закичени със здравец на тържество, организирано от клуб „Родолюбие“. Честитим ви празника и сърдечно ви благодарим за активното  участие в нашите дейности. Желаем ви здраве, бодрост, щастие и дълголетие, се казва в поздравителния адрес към дамите, подписан от председателя на клуба Йорданка Георгиева.

Историчката Димитрия Граматикова пък получи грамота за предложеното от нея име на клуба. Да са все така трудолюбиви и пълни с идеи и енергия обеща от името на юбилярките Генка Стоянова.

Свои изпълнения поднесоха танцьори от клуб „Гранд“, спечелили престижни места на наши и международни конкурси. В ролята на добри гости коледари влязоха децата от фолклорния ансамбъл „Златна Тракия“. Организаторите на тържеството –  Съюзът на офицерите и сержантите от запаси и резерва и Клуб „Родолюбие“ възнаградиха техния благослов за здраве и берекет с гевречета и орехи.

 Празникът  Празникът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button