Хасково

Директор и учител – социален партньор и синдикалист на годината

СБУДиректорът на СОУ „Петър Берон“ – Тополовград Мария Узунова получи приз за най-добър социален партньор за постиженията й във взаимоотношенията със синдикатите като ръководител на учебното заведение. Това стана 31-вия синдикален съвет на Синдиката на българските учители, който се проведе в София.

Синдикалист на годината и носител на най-високото отличие „Златна значка“ стана старши учителят от ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ и секретар Общинския координационен съвет на СБУ – Хасково Петко Михов.

Преди него носители на това отличие са били председателят на СБУ – Хасково Атанаска Николова и учителят от СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ Диана Желязкова.

От 15 януари до края на април на всички структури на Синдиката в региона им предстоят отчетно – изборни събрания и конференции. След това новоизбраните екипи ще се включат в VІ-тия конгред на синдиката в края на юни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button