Регион

Убиец обира автомобили, хващат го

Обрана кола, архив61-годишен мъж е задържан за множество кражби от автомобили на територията на Свиленград, съобщават от Областната дирекция на МВР..

Обирите са били регистрирани от август насам. Задигали се дамски и мъжки чанти от коли, паркирани на различни места в града през светлата част на деня. Характерно за кражбите е било, че при заключен автомобил се е чупел страничния прозорец, най-често чрез натиск с твърд предмет. Извършителят се е съсредоточавал само върху парите, а останалите вещи е изхвърлял. 

През миналата седмица той е задържан. 61-годишният мъж е с 2 присъди за умишлено убийство с общ размер 15 години лишаване от свобода. Той има и 3 присъди за кражби и една – за извършени банкови сделки. През 2009 г. той заживял  на семейни начала с жена от Свиленград. Препитавал се е като общ работник. През месец август тази година след като е освободен от работа започнал серията 11 кражби от паркираните автомобили и хранителен магазин.

Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button