Регион

Близо 160 000 ментета откриха в товарен автомобил

158 538 артикула, по-голяма част от които текстилни изделия, задържаха митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Стоките, които са иззети поради съмнения, че са нарушени права върху интелектуалната собственост, са открити при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция. Тирът пристигнал на пункта на 6 юни. Турският шофьор е представил редовни документи за превозваната стока от Турция за Германия.

Камионът е селектиран за щателна митническа проверка, при която сред декларираната стока са открити 155 174 текстилни изделия, по-голяма част от тях чорапи, панталони, дамски и мъжки тениски с обозначения на световноизвестни марки. Намерени са още 2265 чифта обувки и 1099 чанти и колана, всички носещи лога на известни търговски марки.

От началото на годината митническите служители на Капитан Андреево са задържали близо 660 000 артикула със знаци на регистрирани търговски марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button