Хасково

Родители и учители обсъждат с психолог пътя на зависимостите в Хасково

Среща с Красимир Иванов – психолог в Държавната психиатрична болница за лечение на наркомании и алкохолизъм ще се проведе на 21 юни от 17:30 часа в зала „Хасково“, съобщават от общината.

На срещата се канят родители и учители, за да се обсъди пътя на зависимостите. Какво се случва, за да посегнат към дрогата? С какво можем да помогнем? Превърнахме ли децата си в „снежинки“? са част от въпросите, които ще бъдат дискутирани.

Разговорът за зависимостите открива кампанията „Хасково срещу дрогата 2023“. Тя се организира от Община Хасково и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Както Haskovo.info писа, в рамките на кампанията на 23 и 24 юни на площадка „Спартак“ ще се проведе и шестото издание на фестивала „Хасково рок“.

Благотворителна кампания за талантливи деца на „Хасково рок“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button