Регион

Син уби баща си в село Горски извор

Син е убил баща си в димитровградското село Горски извор.

Както Haskovo.info писа, убийството е извършено снощи в къщата, където синът е живеел сам по думите на неговите съседи. Предполага се, че след пристигането на бащата двамата са се скарали и синът му го е намушкал смъртоносно с нож.

Комшиите разказаха пред Haskovo.info, че по-младият мъж не е бил много разговорлив – понякога е поздравявал, а друг път не. Не е създавал проблеми и не е бил конфликтна личност.

УбийствоХората не са чули нищо, но на сутринта видели много полиция на улицата и разбрали, че е станало нещо лошо. Къщата, където е извършено убийството е запечатана, както и автомобил, паркиран пред дома.

Синът е задържан, като предстои да му бъде повдигнато обвинение.

По-късно от полицията съобщиха, че в 20:50 часа на спешния телефон е получен сигнал от 47-годишният син, който съобщил, че след семеен скандал с баща си го е пробол с нож в областта на гърдите. Тялото на 74-годишния баща е откарано за аутопсия, а синът му е задържан до 24 часа.

Убийство в Горски извор, има задържан

Повдигнаха обвинение на задържания за убийството в Горски извор

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Близка на семейсхвотъ
Близка на семейсхвотъ
15.06.2023 14:18 14:18

Жалко за бащата.Невероятен човек,интелигентен,образован ,трудолюбив!

Близка на семейсхвотъ
Близка на семейсхвотъ
15.06.2023 14:19 14:19

Почивай в мир,приятелю!

Анонимен
Анонимен
15.06.2023 16:05 16:05

За съжаление от сътворението на света и от Каин и Авел, човечеството не се е променило ни на йота. Незнам какъв изкуствен интелект, какви технологии, но сме си в каменната епоха от всякъде! Жалко за бащата, излиза вярна поговорката: храни куче да те лае…

Анонимен
Анонимен
16.06.2023 22:18 22:18
Отговор до  Анонимен

Точно изкуствения интелект започва да ни връща в каменната ера. Тъкмо поумняхме, един умен човек измисли изкуствения интелект и тези, които се поддадат, защото изкуствения интелект точно това ще направи – той ще мисли вместо нас, той ще прави еди какво си вместо нас и на нас мозъчните клетки ще намаляват.

Last edited 10 months ago by Анонимен
koко
koко
17.06.2023 1:12 1:12
Отговор до  Анонимен

И двата коментара сте потрес

БАЙУЙ
БАЙУЙ
15.06.2023 17:27 17:27

Да се създаде комисия в н.с.
Да изяснят. вида
КАРПАТСКИ ЛИ СА
РУСКИ ЛИ СА
ИЛИ ПАНАИРДЖИЙСКИ
Последните не са опасни мачкат за здраве

Back to top button