Хасково

Данъчните ще съберат планираното за 2011 година

НАП - ХасковоДо края на годината офисът на НАП в Хасково ще събере планираните за 2011-та данъци. Към 17-ти декември от предвидените близо 65 милиона лева са събрани над 62 милиона лева, а разликата се очаква да бъде внесена в оставащите дни до Нова година.

Постъпилите данъци върху доходи на физически лица вече надхвърлят като сума планираното за годината с близо милион. ДДС-то също е събрано почти на 100%.

Събраните осигуровки изостават от планираното, което обаче не е изненада в условията на усложнена икономика. 41 600 000 лева осигуровки от очаквани общо 47 000 000 лева вече са налице в бюджета, като най-висока събираемост – 90% бележат здравните вноски и тези за държавно обществено осигуряване. 

Общо данъчните и осигурителни приходи към средата на декември в Хасковска област са в размер на 94% от годишния план на местния офис на приходната агенция. Събрани са над 135 милиона лева, което е с около 9 милиона лева по-малко от предвиденото за годината, но е с 6 милиона лева повече в сравнение със същия период на миналата година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button