Любопитно

С премиера и пълен салон започна фестивалът „Театър, обичам те!“

Камерната зала на хасковския театър „Иван Димов“ се оказа тясна за премиерата на „Смехът на сърцето“ по Антон Павлович Чехов.

С представлението беше открит традиционният фестивал „Театър, обичам те!“. Директорът на театъра Стелиян Николов каза в началото, че това е най-хубавото време на годината. Той припомни, че за втори пореден път културното събитие се открива с премиера на хасковския театър.

Режисьор на „Смехът на сърцето“ е Атанас Кр. Атанасов, сценограф е Ирена Дойчева, плакатът е на Стела Стоянова, участват актьорите Изабела Иванова, Никола Манолевски и Стефан Кондров.

ТеатърHaskovo.info припомня, че театралният фестивал продължава до 25 юни, като всеки ден ще има представления. От понеделник до сряда всяка вечер ще има и концерти на сцена пред театъра.

ТеатърВ понеделник от 19 часа е постановката „Една испанска пиеса“ от Ясмина Реза на Малък градски театър „Зад канала“. Режисьор Бина Харалампиева, Сценография – Свила Величкова, Ванина Цандева, Музика – Асен Аврамов, Костюми – Свила Величкова, Ванина Цандева, Превод – Светлана Панчева. Участват Владимир Пенев, Мария Каварджикова, Светлана Янчева, Василена Атанасова, Малин Кръстев.

Първата музикална вечер започва от 21 часа с INNERGLOW, а след това на сцената ще се качи Миро.

Хасково казва „Театър, обичам те!“ през юни – ПРОГРАМА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button