Спорт

Цели семейства носят медали за Хасково от състезанията по спортно ориентиране

Семейството и училището са основата на успехите в спортното ориентиране. Доказаха го семейство Делчеви от КСО „Компас 1994“ Хасково със своето успешно участие в традиционните състезания за Купа „Дряново“ 2023, състояли се през уикенда в едноименния град в пазвите на Стара планина, съобщава председателят на клуба Тодор Стратиев.

В състезанието взеха участие повече от 300 състезатели от клубовете в страната. Най-добре от семейството се представи Никола Делчев – второ място, който от тази година се състезава при 14-годишните, а майка му Таня Делчева се класира трета при 45-годишните жени. Бащата Данаил Делчев е 4-ти при 50-годишните, а дъщерята Мария Делчева е 9-та от 17 участнички в групата на 16-годишните девойки.

В хасковския клуб има още семейства, които се представят успешно и помагат за престижа на отбора – Йорданови, Попови, Яневи, Ксиаопу, Гаргови – родители и деца много често застават на старт един до друг.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button