Хасково

Стефани Стоева стана спортист на годината на Спортното

НаграждаванетоЕвропейската шампионка по бадминтон Стефани Стоева стана спортист на годината на СУ „Стефан Караджа“ – Хасково. Наградата бе обявена тази вечер на официална церемония, на която Стефани не успя да дойде, тъй като бе извън страната.

На второ място в класацията се нареди заелият осмо място на световно първенство за юноши по борба Енгин Исмаил. Трета бе Габриела Стоева, която спечели турнир на двойки – чалънджър за жени в Турция заедно със сестра си Стефани Стоева. 

НаграждаванетоЧетвъртото място бе за Петър Атанасов – състезател по тенис и шампион на България до 16 години. Боксьорът Александър Калинов се нареди пети благодарение на спечеленото четвърто място на Европейското първенство. 

Третият на републиканското първенство по тенис Станислав Ников е шести в класацията на Спортното училище. Седма се нареди републиканската шампионка по борба Бистра Иванова.

НаграждаванетоОсмото място е за Илия Ангелов, който не присъства на церемонията. Той е сребърен медалист от държавното първенство по борба. На девето и десето място са двама джудисти – Тодор Петков и Райчо Кордов. Те са съответно със сребърен и бронзов медал от държавното първенство. 

Отбор на 2011 г. стана тимът на тенисистите. Момчетата се класираха първи на отборното първенство до 16 години. За треньор на годината бе избран Димитър Господинов. Призът за най-полезен играч в колективните спортове получи на Станислав Михалев – национален състезател по хандбал до 17 години.

Награждаването

Енгин Исмаил

Награждаването

Габриела Стоева

Награждаването

Петър Атанасов

Награждаването

Александър Калинов

Награждаването

Станислав Ников

Награждаването

Бистра Иванова

Награждаването

Тодор Петков

Награждаването

Райчо Кордов

Награждаването

Станислав Михалев

Награждаването

Отбор на 2011

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тузлудерски
тузлудерски
23.12.2011 10:25 10:25

абе това спортно не са ли го закрили вече за какво ги хрантути държавата тия говеда

Back to top button