Любопитно

Играят премиерно „Домът на Бернарда Алба“ в читалище „Заря“

Актьорите от театралната школа на Румяна Георгиева в хасковското читалище „Заря“ ще се представят с поредната си премиера тази вечер от 18:30 часа.

Те ще изиграят една от най-хубавите пиеси на Федерико Гарсия Лорка – „Домът на Бернарда Алба“. Всеки закупен билет ще подпомогне талантите да си осигурят участието на фестивала „Сцена край морето“ на 3 юли в Поморие.

Постановката е на Румяна Георгиева, музикалното оформление е на Тодор Враджалиев, участват: Зара-Вики Чобанова, Радост Делчева, Мария Краева, Инна Кънчева, Вия Нури, Диляра Енвер, Калина Василиева, Ина Димитрова, Вяра Граматикова и Рая Русева.

ТеатърHaskovo.info припомня, че в края на сезона младите актьори имат цели 6 премиери. От тях остава да се изиграят – на 21 юни „Глупаци“ и на 27 юни „Хлапачката“.

Актьорите от школата в „Заря“ с цели 6 премиери

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button