Любопитно

Ученици от специалност „Рекламна графика“ подредиха годишната си изложба

Ученици от 9, 10 и 11 клас в специалност „Рекламна графика“ на хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ откриха днес годишната си изложба.

Експозицията включва всичко, което децата изработват през годината от рисунки, графични и живописни творби, през спортни, политически плакати, брошури, листовки, календари, бранд дизайн и лога. Целта на изложбата е да се представят способностите на децата пред представители на бизнеса, които имат нужда от кадри. Догодина излиза и първият випуск на гимназията по специалността.

Преди дни 14 ученици участваха успешно на национално състезание по рекламна графика, като всички са се класирали за следващия кръг, а един ученик е заел призовото второ място, което му дава право за прием в университет с оценка Отличен 6, разказа Даниела Боева, която е учител по специални предмети в специалност Рекламна графика.

Гости бяха още представители на РУО, общината, училищното настоятелство. Директорът на гимназията Пенка Георгиева поздрави всички и каза, че туризмът и други сфери няма как да се развиват без реклама.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button