Спорт

Стоеви обърнаха гръб на Бойчинов. Бойчинов: Всичко е за PR

Бадминтон

Светослав Стоев

Сестрите Габриела и Стефани Стоеви няма да се състезават за Бадминтон клуб – Хасково от следващата година, заяви днес бащата на момичетата Светослав Стоев. От края на миналата седмица пък Станимир Бойчинов вече не е треньор на сестрите. За решението си родителите са изпратили писмено уведомление до ръководството на Бадминтон клуб – Хасково и СУ „Стефан Караджа“.

Мотивите ни са лични. Нямаме доверие на Станимир Бойчинов, обясни с недомлъвки Светослав Стоев. От разговора стана ясно, че той обвинява Бойчинов за това, че от многото състезатели не му оставало достатъчно време за сестрите Стоеви. Той допълни, че решението за раздялата с Бойчинов е взето още преди 9 месеца.

Поводът – контузия на Габриела по време на лагер в София, за която родителите разбрали чак, когато започнало участието на дъщерите им на Европейското първенство във Финландия.

Решението ни е обсъдено е с момичетата„, каза Светослав Стоев. На срещата обаче не стана ясно дали те одобряват решението на майка си и баща си, освен че са информирани за него. „Правим го за по-доброто им бъдеще„, увери бащата.

Бадминтон

Габриела, Стефани и Станимир Бойчинов

От изявлението му стана ясно, че в момента Габриела и Стефани нямат треньор. Засега те остават ученици на спортното училище, ще бъдат свободни състезатели и ще са част от националния отбор. От 1 януари до края на март обаче се отварял трансферен прозорец и ако родителите успеят да се договорят с някой клуб дъщерите им ще станат негови състезатели.

Това е PR акция от страна на родителите на момичетата“, коментира пред Haskovo.info Станимир Бойчинов. Медийната разгласа се прави, за да може родителите да изнудват цяла България за пари.

„Това е прецедент, първият случай в света –  детето ти да стане европейски шампион, а ти да недоволстваш и да обвиняваш треньора, че не обръща достатъчно внимание на децата ти“, коментира Бойчинов.

Не съм имал конфликт със Станислав Стоев, явно той има конфликт с мен, допълни треньорът. Бойчинов прогнозира, че тези действия на родителите са срещу собствените им деца, а не за тяхно добро и няма да допринесат за тяхното израстване като спортисти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...... anonimen ........
...... anonimen ........
22.12.2011 16:17 16:17

nqmam dumi za s.boi….

...... ........
...... ........
22.12.2011 16:18 16:18

po-tochnu e za tqhno dobro :)

ппппп
ппппп
22.12.2011 16:59 16:59

Сестрите Стоеви необърнаха гръб на треньора си.Баща им е решил да ги продава ОТДАВНА.Като бивш футболисти неможа да събере пари понеже е посредствен.Сега му трябват денги и затова е решил да ги продаде.Прав е Станимир няма ръководство в света което да не е доволно от треньора при положение че тя става ЕВРОПЕЙСКИ шампион на 17г.През Хасково направи и други шампионки: / Бънова,Попстойкова, Пенева / Дашинова/ и още много други. Техните родители непоискаха пари ????

Анонимен
Анонимен
22.12.2011 23:48 23:48

ЗЕЛЕТО СИ Е СКЪПЕРНИК НЕКА ДА БАЧКА В КАУФЛАНД И ДА НАРЕЖДА ЛУКА И РЯПАТА

Петрова
Петрова
23.12.2011 16:28 16:28

Този човек не заслужаваше да гледа как тъпчат плодовете на труда му. Но който го може ще го направи пак!

ллллл
ллллл
27.12.2011 22:33 22:33

ne im obishta vnimanie da be da toi ne obrishta vnimanie na drugite za nego sa te apak bashtata vika che ne im obrishta vnimanieee koito trenira toi znae za kakvo stava duma

Back to top button