Регион

Намериха 32 питона скрити в дамски чорапи в товарен автомобил

Турските митничари на ГКПП Капъкуле – Капитан Андреево са предотвратили опит за нелегално пренасяне през границата на 32 малки питона.

Митническите служители са претърсили тир, който е влязъл от България. Питоните са били открити в ремаркето на камиона, поставени в платнена торба в тънки дамски чорапи, предаде БТА.

Камионът е пътувал от Германия и е бил проверен щателно на митническия пункт Капъкуле, след като се сторил подозрителен на служителите заради неспокойното поведение на шофьора. При отварянето на платнена чанта в ремаркето в черни дамски чорапи са били открити упоени змиите. Четири от питоните са били намерени мъртви.

Двамата, пътуващи в товарния автомобил, са задържани. Шофьорът е заявил пред разследващите, че е купил бебетата питони от панаир в Германия и ги е докарал в страната, за да ги гледа.

Екипите са предали влечугите на Дирекцията за опазване на природата и националните паркове на окръг Одрин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button