Хасково

РИОСВ – Хасково отличи 10 „Приятели на природата“

РИОСВНагради на 10 „Приятели на природата“ раздаде днес Регионалната инспекция по околна среда и води в Хасково. Така официално бе закрита  Международната година на горите – 2011 г.

Отличилите се получиха грамоти за принос в опазването на околната среда, календари, брошури, значки, химикали, фланелки и книги получиха грамоти. Сред призьорите бяха община Хасково за получения от МОСВ приз „Най-зелен град в България“ и община Димитровград за реализиране на инициативата „Алея на новия живот“. 

РИОСВБяха отличени и ученици от СОУ „В.Левски“, ОУ „Св. Ив.Рилски“, Детската градина по изкуствата, Младежки център,
Клуба по „Фотография“ към Общински детски комплекс – Кърджали, ПГ по транспорт, ПГЕТ „З.Стоянов“- Харманли и Обединени Ученически Общежития. 

Наградените от националния конкурс „Обичам природата и аз участвам“ също получиха наградите си – фотоапарати за класиралите се в категорията фотография и колело за есе.

РИОСВ

община Хасково

РИОСВ

община Димитровград

РИОСВ

СОУ Васил Левски

РИОСВ

ОУ Св. Ив.Рилски

РИОСВ

ПГ по транспорт

РИОСВ

ПГЕТ З.Стоянов – Харманли

РИОСВ

Обединени ученически общежития.

РИОСВ

Джансу Рафет от ПГ по транспорт получи колело

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button