Регион

Басейнът в Димитровград остава безплатен за най-малките

Плувно лято стартира на димитровградския басейн „Химик“ на 28 юни от 11 часа, съобщават от общината.

На откриването ще бъдат показани спасителни демонстрации и видове плуване от БЧК – Хасково. В програмата са предвидени игри, награди, както и изпълнения на деца от школата „Денс фит“ към ОП „Детски и младежки център“.

Всеки дошъл на откриването ще може да участва в томбола с атрактивни награди – три ваучера за безплатни посещения на басейна за един месец.

Басейнът ще работи с посетители всеки ден от 10 до 19 ч. За единадесета поредна година цените на билетите остават непроменени – за деца до 7-годишна възраст басейнът е безплатен, до 18 години е 1 лв., а над 18 г. е билетът за ползване на съоръжението е 3 лв.

Басейнът е обезпечен със спасител. Желаещите за обучение по плуване могат да се записват при спасителя и при набиране на група в периода от 10 юли до 18 август ще стартира курс.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button