Хасково

По Коледа горяха 3 къщи и 2 апартамента

ПожарнаПожари в три къщи и два апартамента са гасили по Коледа огнеборците. Сигнал за първия инцидент е подаден на 24 декември малко след полунощ. На ул. „Драгоман“ се е подпалил магазин в къща. Изгорели са касов апарат, ел. кантар, фризер, климатик и 15 кв. м. дограма. Опушени са стените на помещението, витрините и стелажите. Спасени са 2 сгради.

На следващия ден в късния следобед се е пламнал апартамент на бул. „България“ в Харманли. Късо съединение е унищожило ел.таблото на жилището. 

В неделя около 11:00 часа се е запалила къща в село Винево заради неправилно използване на отоплителни уреди. 2 екипа огнеборци са се отзовали на сигнала. Изгорели са част от мебелите в жилището, но къщата е спасена.

Минути след 13:00 часа огнеборците са се отзовават на сигнал за горяща къща в симеоновградското село Троян. Причината за инцидента, при който е изгоряла покъщнина, е късо съединение. 

Няколко часа по-късно пламнал и апартамент на ул. „Добруджа“ в Хасково. Самозапалване е унищожило част от мебелите на собствениците.

През уикенда огнеборците са гасили още два пожара без материални загуби в отпадъци до АГО – Хасково и сухи треви по пътя за село Троян.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button