Любопитно

Младежки банди разтърсиха „Хасково рок“, зарадваха таланти с нови инструменти – ВИДЕО

Фестивалът „Хасково рок“ стартира снощи с цели 4 младежки групи на площадка „Спартак“.

На сцената се качиха AURORA, ARROGANCE, PRIMA VISTA, STATE OF MIND. После забиха SAKAR, а финалът на първата вечер беше за рок-класиката „Тангра“.

На фестивала се продават тениски, а със средствата ще бъдат купени инструменти за талантливи млади музиканти. С над 8 579 лв. от миналогодишния фестивал бяха купени инструменти, които връчи кметът Станислав Дечев.

ФестивалКомплект барабани и смесителен пулт получи бандата State of mind с ръководител Николай Делчев от Младежкия център, Арткрафт с ръководител Маргарита Кудинова бяха зарадвани с две цигулки и две перкусии, школата по гайда с ръководител Филип Филипов получи гайда, школа с ръководители Красимира Генева – музикален педагог пиано и вокал и Теодора Стоянова – музикален педагог флейта и пияно вече има флейта и комплект микрофони, китари и усилвател пък са за музикалната школа при читалище „Заря“ с ръководител Ясен Янчев.

ФестивалВтората вечер е за Time Jugglers, идолът Дидо и DeeStoned и рок-легендите „Фактор“. Входът е свободен.

Фестивалът се организира от Община Хасково и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Той е част от кампанията на комисията – „Хасково срещу дрогата“.


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button