Хасково

Хасковският БЧК с награда „Полицай на 2011 година“

Минка Мечеринкова, архивДиректорът на Областния съвет на БЧК в Хасково Минка Мечеринкова  и 11 ученици- доброволци от младежката структура на организацията получиха награда за граждански принос към работата на полицията. Тържествената церемония по връчване на годишните награди “Полицай на 2011 година” се състоя в Министерството на вътрешните работи.

Инициативата е съвместна на МВР и фондация “Доверие и закрила”. За 18-ти пореден път бяха  отличени изявени полицейски служители и екипи, които със своя труд са допринесли за опазване на обществения ред и сигурността на гражданите и за ефективно противодействие на престъпността.

Призът на БЧК-Хасково се дава за успешното съвместно участие в пълномащабното учение “Действие на органите за управление и силите на МВР при увеличен миграционен натиск към Република България”. Младите доброволци  на БЧК показаха висока ангажираност към проблемите в сферата на сигурността. Практическите им действия демонстрираха готовност да оказват помощ на хора в нужда, е оценката на министерството.

Радваме се на наградата, каза по телефона малко след церемонията Минка Мечеринкова, която заедно с 3 млади червенокръстци  получи дипломите “Полицай на 2011 година”. Това е признание за дейността на организацията ни и за гражданската  ангажираност на младите хора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дора Михайлова
Дора Михайлова
28.12.2011 20:38 20:38

Честита награда БЧК ! През идващата година всички да сте здрави и да печелите награди

Back to top button