Любопитно

Големите награди от фестивала „Театър, обичам те!“ са за актьори от „Дон Кихот“

Голямата награда за „Поддържаща женска роля“ на фестивала „Театър, обичам те 2023“ спечели Ярослава Павлова. Актрисата от Младежки театър „Николай Бинев“, бе отличена за ролята си на Дулсинея в спектакъла „Дон Кихот“, съобщават от хасковския театър „Иван Димов“ след края на феста.

С другата Голяма награда на фестивала – за „Поддържаща мъжка роля“ също бе отличен актьор от „Дон Кихот“. Светослав Добрев спечели сърцата на публиката и впечатли журито с ролята си на Санчо Панса, в спектакъла на Веселка Кунчева.

В журито на фестивала тази година бяха актрисите Силвия Предова, Нелина Михайлова и Ивайла Генова – от редовната театрална публика.

Наградите се връчват за трети път. Призьорите получават специалната статуетка, дело на доц. Емил Бачийски от НХА – София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button