Любопитно

Купата на кмета от „Вълшебен свят“ отпътува за Бургас

С гала концерт на най-добрите изпълнители снощи приключи 18-ото издание на международния танцов фестивал „Вълшебен свят“ в Хасково.

Пред публиката в читалище „Заря“ бяха представени 5-те най-добри сола, дуети и топ 15 при групите и формациите. Директорът на фестивала Милена Налбантова връчи специална награда на най-възрастния участник – Николай Серафимов на 65 г.

След концерта бяха раздадени и най-големите награди на фестивала. Купата на кмета заслужиха танцьорите от „Естрела“ – Бургас.

БалетЗа Най-добър педагог журито определи Мария Узунова от Dance studio Amelia. Най-добър хореограф е Лиена Бениня, Dance School Demo – Латвия. Специална награда на журито се присъди на Денислав Иванов.

Haskovo.info припомня, че тридневният фестивал започна в петък на две сцени. В него участваха 1 400 танцьори от 9 държави.

С класически балет започна тридневният международен фестивал в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button