Хасково

Трима в ареста, обрали сервиз за телефони, офис и частен дом

Полиция20-годишен хасковлия е задържан за кражби, съобщават от Областната дирекция на МВР.Криминалистите са установили, че на 19 декември младежът е проникнал чрез изкъртване на входна врата в сервиз за мобилни апарати на улица „Ал. Стамболийски“ в областния град и е откраднал 2 преносими компютъра и неустановен брой мобилни апарати.

Последвала е втора кражба преди дни в офис на фирма на булевард „Г.С.Раковски“, където е проникнал чрез счупване панти на алуминиева врата и е откраднал телевизор и преносим компютър. 

В ареста са и 39-годишен мъж и 50-годишна жена от Свиленград. Вчера двамата са влезли в частен дом на улица „Княз Борис“ в Свиленград и са откраднали меден бакър, кабели, алкохол и инструменти. 

През изминалото денонощие са регистрирани две кражби. Неизвестен засега нарушител е задигнал лаптоп, 55 грама златни накити, 50 евро, 45 щатски долара, 30 паунда и дрехи от частен дом на улица „Нов живот“ в Димитровград. В Тополовград пък е обран автомобил. Отколата е взето CD, уточняват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button