Регион

5 000 кутии цигари и 9 кила тютюн в плен на митничарите

Снимки от Агенция МитнициБлизо 5 000 кутии цигари и 9 килограма тютюн са задържани на „Капитан Андреево“ през последните дни. Две трети от тютюневите изделия са открити при щателни митнически проверки на превозни средства, селектирани по метода анализ на риска.

От фабрични кухини на преминаващи автомобили митническите служители са извадили общо 3 000 кутии цигари и 5 килограма тютюн. За случаите са съставени 47 акта за митнически нарушения.

Останалите количества цигари и тютюн са иззети от 58 преминаващи през границата, тъй като тютюневите изделия са били над нормата за безмитен внос.

От Агенция „Митници“ припомнят, че през сухопътната граница един пътник може да внесе в България 2 кутии по 20 цигари, до 10 пури, 20 пурети, до 50 грама тютюн за пушене.

 Снимки от Агенция Митници  Снимки от Агенция Митници

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button