Регион

Заловиха 8 нелегални на границата в последния ден на годината

ГКПП Капитан Андреево, архивОсем нелегални имигранти са заловени в последния ден на 2011-та година на границата с Турция, съобщават от МВР.

Към 13.30 часа служителите от полицейски наряд към ГПУ-Свиленград задържали в землището на с. Капитан Андреево трима мъже без документи за самоличност. По думите им те са палестински граждани, двама са на 23 години, един е 27-годишен.

Час по-рано на граничния пункт за влизане в страната пристигнал лек автомобил с германска регистрация, шофиран от турски гражданин на 56 години, придружаван от двама спътници. При проверката граничните полицаи намерили скрита между седалките жена на 24 години. Задържани са и четиримата от автомобила, уведомена е прокуратурата в Свиленград.

Към 22 часа на ГКПП Капитан Андреево граничните полицаи проверили товарен автомобил с турски регистрационен номер, пристигнал на пункта за влизане в страната ни. 68-годишен турски гражданин шофирал камиона, натоварен с метални изделия и авточасти. След проверка с газанализатор, в товарното отделение на автомобила граничните полицаи открили четирима младежи, всички без документи за самоличност. Те казали, че са граждани на Афганистан. Двама от тях са на 19 години, един на 20 и един на 18 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button