Любопитно

Хасковска балерина със злато и бронз от световно състезание в Прага

В чешката столица Виктория Иванова се класира трета в Junior Modern Solo и първа в Junior Jazz Solo

Хасковската балерина Виктория Иванова завоюва златен и бронзов медал от престижното световно състезание Dance World Contest, което тази година се проведе в чешката столица Прага.

Виктория ИвановаВъзпитаничката на балет „Тангра“ с ръководител Дорина Инджова взе квота на националните квалификации на състезанието в София през март за две солови изпълнения в стиловете Modern и Jazz.

В Прага Виктория се класира трета в Junior Modern Solo с танца „Махало“ и първа в Junior Jazz Solo с V.I.P. в конкуренция с представители на Германия, Австрия, Швейцария, Чехия и България. Хореографията на двата танца е на Петра Недялкова.

Виктория Иванова

Това е второто участие на талантливата хасковска балерина на световно първенство. Миналата година тя взе квоти за участие в Dance World Cup в Сан Себастиян, Испания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.06.2023 11:22 11:22

Браво!!!

Танцьор
Танцьор
28.06.2023 13:31 13:31

Номер 1!

Анонимен
Анонимен
28.06.2023 14:32 14:32

Bravo!

Анонимен
Анонимен
29.06.2023 0:39 0:39

Браво Вики, прекрасна си! 🤗

Back to top button