Хасково

Годината започна с пожари в Ортопедия, гараж и комин

Пожар, илюстрацияТри пожара с материални загуби са регистрирани от началото на годината в Хасковско. Първият е станал на 1 януари в Харманли. Около 22:00 часа заради късо съединение се е подпалил гараж на ул. „Александър Константинов“. Пламъците са унищожили обзавеждане. Опушили са 80 кв. м. стени.

На следващия ден сутринта пожарникарите са се отзовали на сигнал за горящ комин на апартамент на ул. „Вихър“ в Хасково. Причината за инцидента е самозапалване. Унищожени са 3 кв. м. мазилка.

Два часа по-късно заради небрежност при боравене с открит огън е възникнал пожар в Ортопедичното отделение на МБАЛ – Хасково. Опушени са 50 кв. м.стени, 30 кв.м. таван, PVC дограма, бойлер и ел. отоплителен уред, паднала е 4 кв. м. мазилка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МАРИЯ
МАРИЯ
05.01.2012 18:04 18:04

ГАРАЖА,КОЙТО ГОРЯ В ХАРМАНЛИ Е НА УЛ.АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ,АКО НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ЗА НЕГО,ЗА БАЙ ГАНЪО ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ?АКО И ЗА НЕГО НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ВИЖТЕ СТЕ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО!АКО И ДРУГИТЕ НОВИНИ СА ВИ ТАКА ИЗДЪРЖАНИ-ОСТАВАМ БЕЗ КОМЕНТАР!

Back to top button