Регион

Финансират социално предприятие в Маджарово

Община Маджарово213 хиляди лв. е безвъзмездната финансова помощ, която получава от Министерството на труда и социалната политика проектът на община Маджарово за създаване на социално предприятие „Зелен свят„. 

Средствата идват от Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси”, която насърчава развитието на социалната икономика. 

Предмет на дейност на предприятието е хигиенизиране, извършване на ремонтни работи в имоти общинска собственост, поддръжка на обществени паркове, улици, градини, с което ще се подобри околната среда на територията на общината.

С решение на Общинския съвет от юли тази година местните парламентаристи в Маджарово предоставиха за безвъзмездно ползване на социалното предприятие сградата на старото кино с площ 180 кв. м. за срок от 5 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button