Регион

Осигуряват агрегати заради поетапно спиране на тока в Димитровградско

Среща, посветена на очакваното поетапно спиране на тока през летните месеци на територията на община Димитровград се проведе днес в кметството.

Тя беше свикана от кмета Иво Димов и в нея участваха ръководителят на КЕЦ – Димитровград „Електроразпределение ЮГ“ ЕАД инж. Пеньо Паунов и кметове на селата Бряст, Здравец, Длъгнево, Странско, Бял Извор, община Опан и Димитриево, община Чирпан.

Разговорите бяха посветени на дългия период на прекъсване и очаквани смущения в електрозахранването в населените места във връзка с планирани ремонти по електроразпределителната мрежа, които обхващат целия летен сезон и свързаните с това притеснения от граждани и производители, допълват от общината.

СрещаДейностите ще се извършват поетапно. Липсата на електрозахранване на дадено село ще бъде в рамките на до пет работни дни във времето от 9:30 ч. до 16:30 ч.

Информация за предстоящото планирано спиране на електрозахранването ще имат кметовете на съответните селата, за да могат да уведомят своевременно хората. Инж. Паунов увери, че дружеството се е погрижило да осигури агрегати, които ще позволят да се доставя ток. Дейностите се налагат с оглед на дългосрочната сигурност и качество на захранването на електропреносната мрежа, завършват от кметството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button