Хасково

Д-р Първанов се връща в МБАЛ, идват и двама анестезиолози от Стара Загора

МБАЛ - ХасковоОбщо 9 анестезиолози ще работят в МБАЛ – Хасково до месец, съобщи за Haskovo.info управителят д-р Славчо Близнаков. До дни в ОАРИЛ ще се завърне д-р Митко Първанов, който преди време напусна лечебното заведение в областния град, за да работи в харманлийската болница.

Назначена е д-р Нели Узунова, която е анестезиолог в МБАЛ Стара Загора. Още един неин колега е успял да привлече в екипа на болницата д-р Славчо Близнаков. Така от февруари медиците в болницата със специалност „Анестезиология и реанимация“ ще станат 9.
Това ще ни позволи да покрием изискванията по медицинските стандарти и да защитим ІІІ ниво на компетентност, коментира д-л Близнаков. Този факт пък ще донесе повече приходи на болницата.

Междувременно в ОАРИЛ вече работи нов респираторен апарат. Той е част от цялостното оборудване на отделението и е закупен със собствени средства, допълни управителят на МБАЛ – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.01.2012 15:52 15:52

Браво, само, че да вземе да уволни всички некъдърници от Хирургиите.

Back to top button