Хасково

Съдът не допусна Милен Димов като частен обвинител по делото „Симеоновград“

Почернени семействаПловдивският апелативен съд отхвърли искането на пострадалия при жестоката катастрофата в Симеоновград Милен Димов да бъде конституиран като частен обвинител.

Решението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване. 

Законосъобразен е извода на Хасковския окръжен съд, Милен не фигурира в обвинителния акт на прокуратурата, защото той е бил с лека телесна повреда,  казва в мотивите на Пловдивския съд. 

Haskovo.info припомня, че делото за трагедията в Симеоновград започна с фал старт на 7 декември миналата година и бе отложено минути след началото точно заради искането на Милен Димов.Следващите дати по процеса са 25, 26 и 27 януари.

При жестоката катастрофа минути преди Великден шестима младежи загинаха, а други двама пострадаха, след като бяха премазани с автомобил на тротоара в Симеоновград. Обвиняеми по делото са шофьорът Данаил Георгиев и братовчед му Живко Желев, който му предоставил колата. По време на разследването Данаил е заявил, че не той е шофирал автомобила в злополучната нощ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button