Хасково

„Индийският танц“ на Рона одобрен за „България търси талант“

КастингътГрупата на хасковския балет „Рона“, която се яви на кастинг миналия месец в Пловдив за шоуто „България търси талант“ е одобрена, похвали се хореографът Милена Налбантова.

Тя записала свои възпитаници на кастинга и така им направила подарък за Коледа и Нова година. 

Момичетата, които са поканени да представят танца си на 14 януари пред жури и публика са Наталия Карабойдева, Мариета Кирилова и Виктория Гочева. Техният „Индийски танц“ ще бъде бъде заснет и  излъчен в първите епизоди на телевизионното предаване. 

Прослушванията продължават до 15 януари и силно се надяваме да има и други зарадвани от състава, каза Милена Налбантова. „Явихме се на кастингите с 4-ма солисти и една група. Прекрасно се представиха Ивет Иванова, Виктория Ламбрева, Селин Ариф и Анета Манолова със совите солови изпълнения“, допълни тя.

Самото одобрение за продължаване напред отчитаме като голям успех и от сърце пожелавам на момичетата късмет и сили, за да продължат нататък, каза още Милена Налбантова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Gloria
Gloria
05.01.2012 14:26 14:26

Bravo!Mnogo uspeh Vi pojelavam :]

Людмила Стайкова
Людмила Стайкова
05.01.2012 17:10 17:10

Успех и само напред!

стела и габи и стела николова
стела и габи и стела николова
29.11.2012 15:41 15:41

nas ne ni priemahte v koncertite yyy yyy

Back to top button