Хасково

Големи опашки пред Социалните в Хасково за помощи за отопление

Големи опашки се извиха тази сутрин пред Социално подпомагане в Хасково за помощи за отопление.

Днес е първият работен ден, в който се кандидатства за помощта. По традиция големият наплив е сега, въпреки че заявления се приемат до 31 октомври.

Създадена е организация с пропускателен режим, работят две приемни, като се обслужват и граждани, които кандидатстват за други помощи, обясниха пред Haskovo.info от службата.

От там уточниха, че кандидатстването може да става и онлайн с електронен подпис, по обикновената поща и с куриер. Все повече хора използвали тези варианти за кандидатстване.

През миналата година в подобни пикови дни през Социалните са преминавали 100 – 120 души, а в по-спокойните периоди по 50 – 60 човека дневно. Към средата на месеца ще стане ясен и точният размер на помощта за отопление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.07.2023 15:14 15:14

Това в България ли е

Анонимен
Анонимен
04.07.2023 1:21 1:21

Само мънги ще отопляваме, българите ще си плащаме истимаро!

Нищо пак
Нищо пак
04.07.2023 12:16 12:16

Пишете в статията кой има право на тези помощи. Дайте информация някаква. Ама защо ви е да се занимавате да давате информация, това е клюкарси сайт явно.

Back to top button