Хасково

Танцьори от „Тангра“ в шоуто „България търси талант“

Деси СтамболоваДеси Стамболова от хасковския балет „Тангра“ получи одобрение за участие в шоуто „България търси талант“. Златната медалистка от Отворения шампионат „Световна купа“ Торино 2011 се е представила на кастингите с танц и песен.

„Изиграх танца „Кали – богинята воин“. С него станах първа на световното първенство в Италия. Появих се гримирана. Костюмът ми е много атрактивен и ме харесаха“, разказа пред Haskovo.info Деси. 

След похвалите и двете интервюта, които е дала хасковската танцьорка отишла да се преоблече, пеейки си. Служителка от шоуто я чула и й предложила да покаже и този си талант. След специално запитване Деси Стамболова била допусната на кастинга отново – този път с изпълнение на Тина Търнър

Василена БорисоваВ крайна сметка одобрението за талантливата хасквска ученичка не закъсняло. Само преди ден тя получила покана за снимки на първите епизоди на шоуто на 15 януари, където ще представи „Кали – богинята войн“.

Символичен билет за София е получила и още една възпитаничка на балет „Тангра“ Василена Борисова. На кастинга в Пловдив тя изиграла „Чарли Чаплин“. „Браво, много си талантлива“, казали след изпълнението й продуцентите, а вчера официално я поканили за снимки на 20 януари в столицата.

Освен Деси Стамболова и Василена Борисова на кастинг в Пловдив са били още две възпитанички на Дорина Инджова. Това са първата в стил модерн със соло до 11 години на Отворения шампионат „Световна купа“ Торино 2011 Петра Недялкова и сребърната медалистка от първенството в стил бели денс при 12-15-годишните  Даниела Панайотова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Теодора
Теодора
06.03.2012 0:14 0:14

Страхотна си Деси-невероятна

Back to top button