Регион

Първото бебе на Димитровград за 2012-та с проходилка от кмета

Първото бебе в ДимитровградАнелия е първото бебе на Димитровград за 2012-та година. Малката е проплакала в 13:15 часа на 4 януари. Тежи 3,100 грама и е дълга 51 сантиметра.

Анелия е третата дъщеря в семейството. Майка й Първолета Чорбаджийска е на 43 години. Работи като учител. „Децата винаги са щастие и затова решихме със съпруга ми да имаме още едно дете“, каза Първолета. Тя си пожела Анелия да е преди всичко здрава.

Към нейните думи се присъедини и кметът на Димитровград Иво Димов. Той подари на щастливата майка букет цветя, а на новородената Анелия – комплект сребърни парички, тъй като годината е високосна и проходилка.

В димитровградското родилно отделение през миналата година са проплакали 277 бебета. Само от началото на годината до сега броят им е четири – две момичета и две момчета.

Първото бебе в Димитровград Първото бебе в Димитровград

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button