Хасково

Разграбиха билетите за Блатечки, пускат трето представление

Смях в залатаЗа броени дни хасковлии изкупиха билетите и за двете премиери на спектакъла „Смях в залата“ с участието на Асен Блатечки, въпреки „солените“ цени от 18 и 20 лева. Заради големия зрителски интерес местният драматичен театър обяви допълнително, трето представление, което ще се играе на 15 януари от 16 часа.

Освен актьор Асен Блатечки е и постановчик на комедията на Майкъл Фрейн, в която му партнират звездите от хитовия сериал „Стъклен дом“ Калин Врачански и Яна Маринова. В нашумелия актьорски състав влизат още Васил Банов, Невена Бозукова-Неве, Милена Маркова – Маца, Стефан Щерев-Чечо, Добриела Попова и Алексей Кожухаров.

Смях в залата” е блестящ фарс, с вълнуващ и смешен сюжет“ – се казва в анонса на спектакъла. „Представете  си пътуваща театрална трупа, която ще тръгва на турне в Америка  с амбицията да покори публиката. Включително и Бродуей. Въпреки огромното желание на режисьора и актьорите за феноменален успех, следват куп неудачи и неразбории, които започват още от генералната репетиция .Зрителите стават свидетели не само на това, което се случва на сцената, но и зад кулисите. Любов, интриги, солени закачки, майсторски заплетени от английският драматург Майкъл Фрейн. И блестящо изиграни от звездния актьорски състав“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Nina
Nina
06.01.2012 14:10 14:10

Заглавието на статията е обидно за целия състав талантливи актьори!

Анонимен
Анонимен
06.01.2012 14:15 14:15

Що да е обидно, трябва да се радват, че хората им купуват билетите

Анонимен
Анонимен
07.01.2012 12:13 12:13

😉

Back to top button