Любопитно

Рисунки и „Офлайн поредица за деца“ за откриването на „Лято в библиотеката“

Ежегодната проява по време на ваканцията „Лято в библиотеката“ беше открита преди обяд пред детския отдел на Регионална библиотека „Христо Смирненски“ в Хасково.

В първото занимание децата рисуваха и чуха интересни истории от писателката Пепа Павлова, която е авторка на „Офлайн поредица за деца“. Малчуганите научиха, че най-полезен е лавандуловият мед, като имаше и подаръци.

Инициативата „Лято в библиотеката“ продължава до 30 август. В програмата са предвидени общо 17 прояви. Те включват представяне и четене на книги, рисуване, срещи.

БиблиотекаЗа пръв път тази година е предвиден и урок по японски език, а членовете на клуб „Млад краевед“ ще бъдат запознавани с живота в Хасково през 20 век.

Материалите за отделните занимания се осигуряват от библиотеката и се надявам малчуганите да имат едно прекрасно лято при нас, коментира директорът Анна Щилянова. Общо 1500 са малките читатели на Детския отдел.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button