Хасково

Търсят спонсори за филма на Роси Караджова

Книгата на Роси КараджоваБлизо 600 хиляди долара не достигат, за да може филмът на хасковлийката Роси Караджова „Ритъмът на сърцето“ да стигне до снимачната площадка. Бюджетът на продукцията е 1 700 000 долара. 65% от парите са налични, съобщават от екипа.

Haskovo.info припомня, че филмът „Ритъмът на сърцето“ разказва за живота на 18-годишната хасковлийка. Главната женска роля ще се изпълнява от самата Роси Караджова, която е глуха по рождение, носителка на титлата „Мис Тишина България – 2010г.“, както и финалистка в предаването „Байландо“ по Нова телевизия.

Филмът ще е изпълнен с много музика, танци и страст. Той показва, че мечтите могат да станат реалност и че важно да мечтаем, пред колкото и трудности да ни изправя живота. Такава е и съдбата на главната героиня Роси. Нейната история е история на малко глухо момиченце, родено по времето на прехода в България, загубило баща си и преждевременно изправило се пред стената издигната между чуващите и глухи хора.

Филмът е разказ за борбата на едно дете да оцелее в черно-белия свят на глухотата, водено от мечтата си да стане актриса и да направи живота си по-цветен. Росица среща Джъстин и от невъзможната и несподелена любов между момиче от света на глухите и момче от света на чуващите, се ражда техният танц. 

Роси Караджова и екипът й приканват всички фирми, бизнесмени и хора, които искат да помогнат, за да може филмът да види бял свят.

Банкова сметка за събиране на средства по проекта „Ритъмът на сърцето“
ProCreditBank – Хасково
титуляр Росица Стефанова Караджова
IBAN BG35PRCB92301037277412
Официален сайт – www.rhythm-bg.com
За въпроси – rosii_1992@abv.bg
Тел: 0896 395939 – Добромира Тодорова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ААААААААААААААА
ААААААААААААААА
09.01.2012 11:25 11:25

ООООООООО ЗАВАЛИЙКАТА!!!АКО БЕШЕ НЕЩО ЗА КРАДЕНЕ ИЛИ ЗА ОБИРАНЕ,ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ И ТАКА НАРЕЧЕНИ БИЗНЕСМЕНИ,ВЕДНАГА ЩЯХА ДА ДОТЪРЧАТ!!!ИЛИ АКО ИМА НЯКАКЪВ ПОДАРЪК КАТО ТЕЛЕФОН ИЛИ КОМПЮТЪР ДА ВИДИШ КАК ЩЯХА ДА ДОЙДАТ!ДАЖЕ ЩЯХА ДА ИСКАТ ПО ДВА!

Back to top button