Хасково

19-годишен краде телефон на болен в МБАЛ, хващат го

Полиция19-годишен хасковлия, познат на органите на реда, е задържан за кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР. Местните криминалисти са установили, че младежът е откраднал мобилен телефон от болнична стая на МБАЛ-Хасково.

Също за кражба е задържан 17-годишен харманлиец, за който е доказано, че е взел 1090 лева и мобилен телефон от хранителен магазин, станала в началото на месеца в града на Белоногата. 

В свиленградския арест за 24 часа са двама мъже, познайници на полицията, на възраст 48 и 29 години. Те са заловени в момент на кражба на 20 метра кабел, собственост на БТК. 

През изминалото денонощие са регистрирани и две кражби. В Димитровград на улица „Цар Борис“ двама непознати мъже са нападнали 90-годишна жена. Единият от тях й е запушил устата, а другият – й откраднал портмонето с 60 лева. 

Втората кражба е от частен дом в Свиленград, откъдето са взети 12 000 лева и 13 грама златни накити.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button