Хасково

Иво Димов: Има напрежение в ГЕРБ, няма да водим война с Георги Иванов

Иво ДимовИма напрежение в партийната структура, но то е въпрос на диалог, призна пред Haskovo.info новият областен координатор на ГЕРБ в Хасково и настоящ кмет на Димитровград Иво Димов.

Засега Димов не предвижда чистки в държавните служби, но ако има хора, които нямат нужната компетентност и професионализъм, те ще си отидат, категоричен бе той.

Предстоят разговори с кмета на Хасково Георги Иванов, каза още Иво Димов. От противопоставянето между ГЕРБ и община Хасково страдат всички. От 4 години ГЕРБ атакува кмета на Хасково и не може да постигне значим резултат, затова няма да водим безсмислена война.

Какво още каза Иво Димов, вижте във видеото

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Eli Ilieva
Eli Ilieva
11.01.2012 19:13 19:13

Най-после един разумен човек!!!!.Иван Петров само пречеше на г-н Г.Иванов и наистина от това страдаха хората.Благодарим ти,г-н Димов,о1акваме вашата подкрепа,тя е нужна не само на кмета на Хасково,а и на нас -гражданите на този град!

evgeni kolev
evgeni kolev
11.01.2012 19:21 19:21

bravo ivo nai na kraia ne6to umno da napravite

гербаджииски боклуци
гербаджииски боклуци
11.01.2012 20:23 20:23

Червени милиционерски изроди товави е края да го духате

Анонимен
Анонимен
11.01.2012 21:32 21:32

ТЪЙ КАТО СЕЛЯНИНА ОТ БОЯДЖИК БЕШЕ ТЪПО МИЛИЦИОНЕРСКО ГОВЕДО СИ МИСЛЕШЕ ЧЕ ВЪРВЕЙКИ С РОГАТА НАПРЕД ЩЕ СЪБОРИ КАЙМАКАМИН ГЬОРГИ. ЯВНО ИВО Е УМНО МОМЧЕ И Е РАЗБРАЛ ЧЕ С РОГИТЕ НАПРЕД НЯМА ДА СТАНЕ, ПО-СКОРО ЩЕ ВОДЯТ ПРЕГОВОРИ ДА СИ ПОДЕЛЯТ ПРЕДСТОЯЩАТА ДАЛАВЕРА.

ВАЯ
ВАЯ
12.01.2012 3:18 3:18

Това е правилния прът- диалога. Вътрешно партийните проблеми всеки да си ги разрешава в партията си. Както личните- на всеки в къщата.
Тези които са общи за града и хората, както и за цялата държава могат да се разрешат само с добра воля и желание за сътрудничество, с изслушване на другия по- силен или по- слаб от теб. И това, което е правилно и разумно в доводите му да се използува за общо благополучие. В никои времена конфронтирането , пълното отричане , липсата на диалог до нищо добро не са довели.
Успех на младия ръководител .
И КАТО ЗАБЕЛЕЖКА СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ ОБИДИ В САЙТА. ВРЕМЕТО НА МИТИНГАДЖИЙСКИТЕ ВИКАНИЯ КОЙ Е БОКЛУК И КОЙ НЕ Е ОТМИНА. ХАЙДЕ ДА РАБОТИМ, ЧЕ СЪВСЕМ СТИГНАХМЕ ДО НИКЪДЕ.

баба
баба
12.01.2012 11:16 11:16

Не се напъвайте да анализирате, всичко е бизнес и интереси.

Back to top button