Хасково

Окончателно оставиха в ареста задържан с нелегални мигранти на Капитан Андреево

Хасковският окръжен съд отхвърли жалбата на 36-годишния Дженгиз Реджеб срещу определение на свиленградския съд, с което му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Haskovo.info припомня, че мъжът беше арестуван на 1 юли на ГКПП „Капитан Андреево“, защото в лекия автомобил Ситроен, в който пътуваше, бяха открити двама нелегални сирийци. Автомобилът беше управляван от 29-годишна жена, на която е наложена парична гаранция.

Реджеб и преди е осъждан за подобно престъпление. Той поиска по-леката мярка домашен арест, за да гледа болното си дете.

Хасковските магистрати обаче го оставиха в ареста, защото има реална опасност да се укрие или да извърши престъпление, изхождайки от обремененото му съдебно минало. Детето пък се отглеждало съвместно с родителите на обвиняемия. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Ако бъде признат за виновен го грози от 1 до 10 г. затвор, глоба от 10 000 до 30 000 лв. и конфискация на имущество.

Откриха нелегални мигранти в тайник на лек автомобил

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button