Хасково

Подп. Иван Бонев е новият командир на военното формирование в Хасково

Подполковник Иван Бонев е новият командир на 31 механизиран батальон. Днес във военно формирование 52740 в Хасково от състава на 2-ра Тунджанска механизирана бригада се проведе церемония по встъпване в длъжност и повишаване във военно звание.

Със заповед на командира на Сухопътните войски майор Иван Бонев е назначен на длъжност Командир на 31 механизиран батальон и повишен във военно звание Подполковник.

До този момент майор Иван Бонев заемаше длъжността „Началник на щаба на 31 механизиран батальон“.

ВоенниПагоните на новия командир връчи лично командирът на 2-ра Тунджанска механизирана бригада – бригаден генерал Станимир Христов, който поздрави подполковник Бонев за назначаването му на новата длъжност, като му пожела все така с чест и достойнство да продължава напред в израстването във военната кариера.

Досегашният командир подполковник Светослав Годинов е назначен на длъжност „Началник на сектор „Сертифициране на формированията“ в командването на Сухопътните войски.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button