Хасково

30 семейства получават по 3 333 лв. за ин витро, Пеев напусна групата „За Хасково“

По 3 333 лв. да получат 30 одобрени семейства и двойки с репродуктивни проблеми за извършване на процедури ин витро реши хасковският общински съвет.

Парите се отпускат на лечебни заведения за асистирана репродукция, посочени от заявителите, които имат подписан договор с Националния фонд Ин витро.

Съветниците разрешиха общината да сключи меморандум за сътрудничество и съвместна дейност с българското училище „Константин Кирил Философ“ в град Дитценбах в германската провинция Хесен. Първото българско школо ще бъде отворено през новата учебна година.

Както Haskovo.info писа, общината ще помага при организиране на ученически лагери, екскурзии и посещения тук. Ще има визити и в германския град.

В началото на сесията председателят на общинския съвет Таня Захариева обяви, че е получено заявление от съветника Георги Пеев за напускане на представителната група „За Хасково“, в която са още Светослава Стоянова и Добри Беливанов. Групата се заличава от регистъра, защото не може да бъде само от двама общински съветници.

Хасково ще си сътрудничи с българско училище в Германия

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Haна
Haна
14.07.2023 14:25 14:25

Пеев недей да забряваш кой гледа отгоре…

Хасковлия
Хасковлия
14.07.2023 15:13 15:13

Имам чувството, че Пеев се продаде !

Budala
Budala
25.07.2023 16:25 16:25

А дедо Беливанов как е? Взема ли си редовно заплатата? Защото за друга дейност не сме чули!

Back to top button