Спорт

Успешен финал на летния състезателен сезон за „Атлетик“

Състезателите на хасковския клуб „Атлетик“ се представиха успешно на първия турнир по лека атлетика „Златният шпайк“ в Сливен, посветен на 80 г. от рождението на един от най-силните български атлети – Михаил Желев.

При най-малките в дисциплината 800 м – момчета под 14 г. златен медалист е Йоан Радев. В същата дисциплина Никола Делчев зае третото място.

При 1000 м за момчета под 16 г. Вили Вунов се пребори за второто място, а при момичетата в същата дисциплина участваха Анна-Мария Петкова и Рая Хаджиева, заели съответно 5-то и 9-то място в класирането.

Лека атлетикаСтефанина Захариева и Мария Габрова се състезаваха в дисциплината тласкане на гюле – девойки под 18 г. Мария зае 2-то място с резултат 12.45 м, а Стефанина е пета с 11.01 м, като и двете постигнаха лични резултати в дисциплината.

Състезателите са доволни от резултатите си и успешно приключват летния сезон, допълват от клуба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button