Хасково

Златко е обявен за общодържавно издирване, търсенето продължава

Продължава търсенето на 46-годишния Златко Дерменджиев от Хасково, съобщават от полицията.

Първоначално той е бил обявен за местно, а след това и за общодържавно издирване. Haskovo.info припомня, че мъжът изчезна на 13 юли следобед по време на традиционната си разходка на Кенана. За последно е бил засечен в 17:23 часа в района на вилна зона „Кекличево стопанство“.

Мъжът е висок 175 см. с овално лице, къса, бяла прошарена коса с тегло около 130 кг., зелени очи, с набола брада. Бил е облечен с черни къси панталони, синя тениска, бели маратонки и сламена шапка.

В събота и неделя в търсенето се включиха и доброволци, за да бъде обхваната по-голяма територия. Обходени са местности около селата Добрич и Каснаково, района на „Сивата вода“, „Кенана“ и части от местността „Асенова крепост“. Днес търсенето му ще продължи в района около село Клокотница и местността „Асенова крепост“.

Всеки, който има информация за Златко може да позвъни на телефон 112 или да посети най-близкото полицейско управление.

Продължава издирването на Златко, търсят се още доброволци

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
???
???
17.07.2023 15:22 15:22

Само дето ви се разминава малко информацията с истината – от петък единствено доброволци го търсеха, а родната ни полиция се включи чак в събота по обед… Та кой на кого помагал не е сигурно…

Петко
Петко
17.07.2023 22:57 22:57

Язовирите защо не ги проверите или бедната общината пак няма пари да плати на водолази

Back to top button