Хасково

ГЕРБ: Единни сме, ще работим с новия областен координатор

ГЕРБХасковските депутати от ГЕРБ застават зад новия областен координатор на партията Иво Димов и ще работят заедно с него. Това обявиха на нарочна пресконференция Фани Христова, Катя Чалъкова, Румен Данев и досегашният областен координатор Иван Петров. Нормално е да се работи с всички кметове в областта, обяви отново Иво Димов заявената си миналата седмица позиция за сближавене с местната власт. В плановете ми влиза даването на по-голяма автономия на общинските структури на партията, обяви още той.

Конфликтът Георги Иванов – Иван Петров е по-скоро институционален, заяви депутатът. И двамата с градоначалника сме силни характери, а проблемът на Иванов винаги е била правосъдната система, каза още Петров. Той обяви, че назначаването на Минко Ангелов за заместник-кмет на Хасково е добро действие от страна на Иванов, тъй като отдавна било ясно, че общината има нужда от такъв човек.

ГЕРБЗа да каже, че партията винаги е помагала на местната власт, в темата за отношенията между ГЕРБ и Георги Иванов се намеси и Фани Христова, която обясни, че лично е съдействала за осигуряването на два училищни автобуса на общината, но приносът й не бил отразен.

От ГЕРБ Хасково направиха дарения за 4 000 лева. Парите са събрани по инициатива на Иван Петров на благотворителен бал. 1 000 лева от тях са за дневния център за деца с увреждания в Свиленград. По 1 000 лева получиха две деца от региона, които имат нужда от лечение, а останалите 1 000 са за баба, която отглежда сама 11-годишната си внучка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гербер
гербер
17.01.2012 10:52 10:52

МОИТЕ УВАЖЕНИЯ КЪМ ТРУДА НА ИВАН ПЕТРОВ, ПРАВЕЙКИ СИ РАВНОСМЕТКА, ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА НЕ СТИГНЕ ДО ИЗВОДА, ЧЕ ДЕПУТАТИТЕ ДО НЕГО, НЕ БЯХА ТОЛКОВА АКТИВНИ, КОЛКОТО БЕ НЕОБХОДИМО.НЕ МОЖЕ ЕДИН ЧОВЕК ДА ИЗНАСЯ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ, А ОСТАНАЛИТЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ СЯКАШ ДЕПУТАТСКОТО МЯСТО ИМ СЕ ПОЛАГА ПО НАСЛЕДСТВО!
ПОЖЕЛАВАМ НА НОВИЯ ЛИДЕР ИВО ДИМОВ ДА НЕ СЕ ПРЕДОВЕРЯВА, А ДА НАБЛЮДАВА ДАЛИ ТЕЗИ ХОРА ЩЕ ЗАСЛУЖАТ МЯСТО В ЛИСТАТА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ.

Back to top button